Eine Rezension schreiben. Ihre Bewertung wird angezeigt, nachdem wir sie genehmigen.

Hier können Sie einen Kommentar hinterlassen. Ihre Bewertung wird nur nach unserer Zustimmung gezeigt werden.

Kitty Zirngibl Het is een mooi verblijf ; als je van rust houdt . Vlak bij de plaats de Haan, wat authentiek klein en mooi is. Hendrika is heel vriendelijk en rustig. De kamers zijn echt proper, maar wel erg gehorig. Alles is aanwezig, wat we misten was een föhn. Het ontbijt is uitgebreid , eitje en fruit erbij ! Zelfs een keukentje voor eigen gebruik en gevulde drankkoelkast : hartstikke prima. Toch vonden wij de prijs iets te hoog in verhouding met hotelletjes in de Haan.
janssens Nadine Een zeer rustig en enorm verzorgd B&B heel aangename uitbaters uitgebreid ontbijt alles tip top in orde ben twee jaar achter mekaar hier geweest en voor volgend jaar werd geboekt zodra ik weet wanneer de kustrally doorgaat ik moet echt geen andere locatie zoeken want wie hier niet tevreden is moet thuisblijven groetjes de tractorvrienden
Pauline Merveilleux séjour en famille ! Merci ! Un accueil chaleureux ! La chambre était très propre et pratique avec un bébé ! Le buffet petit déjeuner est très complet ! Nous reviendrons !
patsi Dit weekend met de kids was super. Het begon al met het warme ontvangst van de gastvrouw Hendrika. De kamer was tiptop in orde en het buffet 's morgens was super. Wij komen zeker nog es terug naar dit supergezellige adresje :-)